Selecteer een pagina

Reclamedenkers.

Idee en creatie.

Wij kruipen in de huid van jouw organisatie en doelgroep, denken met je mee en vinden altijd de juiste oplossing voor jouw uitdaging. Jouw verhaal vertellen… daar zijn wij goed in. De ideeën ontstaan al als wij om tafel zitten. Ben jij op zoek naar een creatieve partij die actief met je meedenkt, neem dan contact met ons op. Even sparren of brainstormen? Geen probleem!

Vormgeving.

Letterlijk vormgeven aan je boodschap. Het visueel maken van jouw merk of product in een huisstijl, website, brochure of flyer is een vak apart. Het gaat om het vinden van de juiste typografie, kleuren, afbeeldingen en illustraties die én de doelgroep aanspreken én passen bij de identiteit van je organisatie. Met als doel een uitnodigende opmaak met een heldere boodschap te maken.

Websites.

Een website is een essentieel communicatiemiddel. Deze moet in onze ogen creatief, informatief, verhalend en doelgericht zijn. Aan de hand van een bestaande huisstijl vertalen wij de website naar een creatief concept. Geen zorgen wij verzorgen ook – indien daar behoefte aan is – de volledige content, zoals beeld, illustraties en teksten.

Social media.

Tegenwoordig kun je als bedrijf niet meer om social media heen. Het is overal en door iedereen gebruikt. Alles voor de likes. Wij helpen jou graag om op te vallen in de social jungle en brengen jouw merk of product op de mooiste manier in beeld en vertellen jouw verhaal duidelijk aan je doelgroep. Door middel van rake content en strakke campagnes. 

Wat we voor je kunnen doen.

logo’s en huisstijlen
campagnes
corporate identity
flyers
folders
brochures
magazines
advertenties
POS-materiaal
nieuwsbrieven
infographics
jaarverslagen
websites
social media

Copywriting.

Wij schrijven motiverende en boeiende teksten. Het maken van wervende teksten is een kunst op zich. Wij kruipen in de huid van de opdrachtgever en zetten de pet op van de consument om activerende teksten te typen. Teksten voor websites, folders en campagnes, maar zeker ook in het bedenken van sterke titels en uitdagende headlines.

Drukwerk.

In de afgelopen decennia is het gebruik van drukwerk afgenomen. Desalniettemin worden er nog steeds visitekaartjes, briefpapier, folders, flyers, brochures, magazines en POS-materiaal gedrukt. Wij weten exact hoe je bestanden drukklaar moet aanleveren en door onze relaties in de drukwereld weten wij het drukwerk altijd scherp aan te bieden. 

Neem contact met ons op.

Heb je een vraag over de diensten die BizzieBee biedt,
neem dan contact met ons op:

3 + 4 =

BizzieBee Creative Communications | Ommerbos 14, 2134 KD Hoofddorp | 06 122 37 255 | creatie@bizziebee.nl